Office Hours

ContactgegevensTandartsenpraktijk De Maten

Orkestlaan 150

8265 RC Kampen

038-3336140  info@tandartsdematen.nl

Toegankelijkheid

Onze praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Stuur ons een bericht

spoed tandarts

Spoed buiten openingstijden

De praktijk bevindt zich aan de overkant van de straat recht tegenover de ingang van de SEH van het Isala, hierdoor kunnen wij ook in deze nieuwe praktijk gebruik maken van alle faciliteiten van het ziekenhuis: de SEH, apotheek, beveiliging etc.

De Tandartsspoedpraktijk is telefonisch bereikbaar via:

0900- 86 02

De Tandartsspoedpraktijk heeft naast een vestiging in Zwolle (ISALA) ook vestigingen in: Leiden (CBT), Utrecht (St. Antonius), Amsterdam (OLVG, locatie Oost), Amersfoort (MC Meander), Tiel (Ziekenhuis Rivierenland), Nijmegen (CWZ), Den Haag (HMC Westeinde), Alkmaar en Groningen. Mocht u een andere locatie beter uitkomen dan kunt u dit aan de telefoon aangeven.

Tijdens de vakanties zal onze praktijk in het Isala (gebouw van Kempen) ook overdag geopend zijn:

MEIVAKANTIE: 27-04-2024 tm 05-05-2024

BOUWVAK/ZOMERVAKANTIE: 05-08-2024 tm 23-08-2024

HERFSTVAKANTIE: 26-10-2024 tm 03-11-2024

KERSTVAKANTIE: 21-12-2024 tm 05-01-2025

En we zijn ook op de volgende officiële feestdagen overdag open:Goede vrijdag 29 maart 2024

Tweede paasdag maandag 1 april 2024

Hemelvaart donderdag 9 mei 2024 en de vrijdag na hemelvaart 10 mei 2024.

Tweede pinksterdag maandag 20 mei 2024

Graag rekening houden met het volgende:

  • Houdt uw BSN (of van de persoon voor wie u een afspraak wilt maken) altijd bij de hand en de naam van de eigen tandartspraktijk. Tandartsspoedpraktijk heeft dit nodig om een afspraak in te kunnen plannen
  • U dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen
  • U dient de factuur direct na behandeling te betalen (bij voorkeur met PIN of creditcard)
  • De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling. Deze kosten worden door de Nederlandse Zorgautoriteit bepaald (https://puc.overheid.nl/nza/doc/PUC_715186_22/)
  • Er kunnen wettelijk vastgestelde toeslagen gelden i.v.m. de avond-, nacht-, weekenddiensten en tijdens de erkende feestdagen
  • U ontvangt altijd een factuur van de Tandartsspoedpraktijk
  • Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, kunt u uw nota achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar. Voor informatie over vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering, dient u uw eigen zorgverzekeraar te raadplegen
  • Kinderen tot 18 jaar met spoed een tandarts nodig hebben, kunnen de kosten deels of geheel vergoed krijgen vanuit de basisverzekering.

Daarnaast belangrijk te weten:

  • Tandartsspoedpraktijk heeft geen patiëntendossier van u en kan dit ook niet inzien. Daarom zal Tandartsspoedpraktijk zich beperken tot het bieden van eerste hulp. Voor eventuele vervolgbehandelingen wordt u, altijd terugverwezen naar uw eigen tandarts.
  • Na de behandeling e-mailt de dienstdoende tandarts het behandelverslag en de eventuele röntgenfoto’s naar uw eigen tandarts zodat deze de behandeling weer kan overnemen, dit zal verstuurd worden naar uw tandartspraktijk via beveiligde e-mail (lifeline).
assitent2